Pansion Marjan

Smješten na samoj obali južne strane otoka Hvara, u Zavali, preko puta otočića ŠÄ‡edro s pogledom prema Korčuli, okružen šljunčanim plažama, maslinicima i vinogradima. 
Ovaj dio Hvara nije uskogrudan kao sam grad Hvar koji nudi zabavu i lude noćne provode. Ovdje vladaju mir i tišina. Zadovoljstvo za tijelo i dušu, odmor tijela i uma koji će vam biti zahvalan u dugim zimskim danima koji predstoje. Uz hvarske specijalitete i čašu originalnog vina sve će biti jednostavnije. 
Hvar Vam nudi  bogatstvo prirode koje mi s poštovanjem pretvaramo u tradicionalne domaće delicije.
U našoj konobi u Pitvama proizvodimo 3 vrste vina, bijela vina Bogdanjuša i Mukat, crno vino Plavac mali te različite, po starim recepturama pripremljene proizvode; likere od nešpule, travarice, višnje, oraha, limuna; marmelade od naranče, višnje, limuna, začinsku sol,origano, arancine, čajeve od kamilice, kadulje, mente; biljne kreme i ulja...  
Aktivnosti poput biciklizma, šetnji, planinarenja, ronjenja, pecanja, jedrenja na dasci su uvijek dobro došle nakon kušanja svih ovih delicija.
Pansion Marjan raspolaže s 3 novoureÄ‘ena, komforna apartmana i 5 soba, bogato opremljenih pratećim servisima. Sve sobe imaju balkone s pogledom na more, wi-fi, wc/tuš, bračni krevet i mogućnost kreveta na razvlačenje. Usluga može biti punog ili polupansiona.